Kmetija Jamšek
Z EURO ključem lahko kupite mleko, steklenico in plastenko na vseh naših mlekomatih, kjer si na ključek naložite tudi dobroimetje.

EURO ključ 50 L -za zveste stranke 20 % popust

Kako do EURO ključa:
BTC Tržnica: Cvetličarna Cvetje Moj(ob mlekomatu)
Petrol Celovška: na bencinski črpalki
Petrol Šmartinska: na bencinski črpalki
Ruski car: Fotokopirnica Adamič (1. nadstropje trgovskega centra Tuš pri Ruskem carju)
Kamnik - Bakovnik: Kiosk ÄŒevljar (ob mlekomatu) ali 041 895 643
Moste: Trgovina TUŠ Moste, Kmetija Jamšek( Moste ob cerkvi) ali 041 895 643
PRIROÄŒNO !
 
   

SVEŽE DOMAČE MLEKO

Ko se je na trgovinskih policah začela v večjem obsegu pojavljati cenena hrana iz uvoza, pogosto vprašljive kakovosti, smo se končno začeli zavedati, da je lokalno pridelana hrana varna, kakovostna in okusna. Najkrajša možna pot do kupca je bistvena za ohranjanje hranilnih snovi in svežine. Ker tako mleko ni ne homogenizirano in ne pasterizirano, ostanejo sestavine mleka (mašÄoba, beljakovine, minerali in vitamini) sveže in nepoškodovane. Na priporočilo zdravnikov se svežega mleka iz mlekomatov poslužujejo številni bolniki z osteoporozo. Za povečevanje gostote kosti ti bolniki nujno potrebujejo naravni kalcij, ki je v svežem surovem mleku v obliki, ki je telesu dostopen. Otroci morajo v obdobju rasti vsak dan zaužiti najmanj 6 dcl mleka . Poleg tega pa so številne raziskave objavljene v zadnjem obdobju dokazale, da so otroci, ki uživajo sveže nepasterizirano mleko odpornejši proti astmi in alergijam. Še posebej pa so te prednosti očitne pri otrocih, ki sveže mleko uživajo pred prvim letom starosti. Številne osvešÄene mlade mamice, ki skrbno pazijo na prehrano otrok, se zato v vedno večjem številu odločajo za zdravo domače mleko iz mlekomatov. Integrirana pridelava na kmetiji je pod nadzorom neodvisne mednarodne kontrolne organizacije Bureau Veritas.

Poseben popust pa imamo tudi za zveste kupce mleka, saj jim na ključke, ki stanejo 40 € naložimo 50 € dobroimetja. Za redne kupce mleka ja tako cena 20 % nižja, en liter mleka tako stane 0,80€.

S postavitvijo mlekomatov je dnevno sveže, kakovostno in okusno mleko na voljo tako v vaseh kot tudi v mestih.

© Kmetija Jamšek, Moste pri Komendi
Oblikovanje in izvedba: TA2TO/Fotokabina
November 2009